Fönster och dörrar tillverkade i Sverige

Med över 20 års branscherfarenhet i trakterna kring Kristianstad och Åhus vet vi på Snickaren i Kristianstad vad som krävs när det gäller byte av fönster och dörrar. Valet av material är ett väldigt viktigt moment i fönster- och dörrtillverkningen eftersom det svenska vädret är minst sagt varierande. Genom att välja furu med täta årsringar står dörrar och fönster emot tuffa förhållanden, och genom att komplettera med aluminium förlängs livslängden ytterligare. Vi hjälper dig hela vägen och ser till att installationen går snabbt och smidigt.

Fönster med eller utan aluminium

Fönster tillverkade av högklassig furu med täta årsringar som tryckimpregnerats för bästa skydd mot röta. Med aluminiumbeklädnad skyddas fönstret ytterligare vilket förlänger livstiden, något som lämpar sig bra i utsatta lägen. Snickaren i Kristianstad erbjuder fönster med en mängd olika kulörer och tillbehör.

Tåliga dörrar

Vi på Snickaren i Kristianstad installerar ytterdörrar som står emot det svenska klimatet och som håller tätt när snålblåsten är som värst. Precis som fönstren, utgör ytterdörren en viktig del av huset och du kan välja mellan ett stort antal varianter i olika stil och design för att hitta den som passar ditt hus bäst. Förutom att hålla hög kvalitet ska en ytterdörr vara vacker att titta på kännas välkomnande. I vårt sortiment finns en mängd olika färger och modeller, med eller utan glasrutor. Samtliga med en stryktålig yta. När du anlitar Snickaren i Kristianstad gör vi allt för att uppfylla dina önskemål.

Vårt miljöansvar

Kraven på låg klimatpåverkan och minskade utsläpp finns för vår gemensamma framtids skull och därför måste vi alla dra vårt strå till stacken. För att bibehålla en hög livsstandard och samtidigt ta ansvar för vår planet krävs att vi ständigt omprövar och effektiviserar våra arbetssätt och metoder för att leverera samma höga kvalitet till lägre energikostnader. Snickaren i Kristianstad arbetar klimatsmart och prioriterar täta och energisnåla fönster och dörrar som minimerar värmeförlusterna under vintrarna.

Helhetslösningar

För att göra ditt hus rättvisa rekommenderar vi att du beställer ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina behov steg för steg. På det viset kan vi tillsammans hitta lösningar som motsvarar dina önskemål och förväntningar. Vi på Snickaren i Kristianstad tar därefter fram ett kostnadsförslag utifrån vår gemensamma planering. Detta inkluderar allt från förberedelser och leveranser till installation och efterkontroll. Fönstren och dörrarna installeras med beprövade metoder från våra skickliga och erfarna hantverkare som står redo med sin långa erfarenhet.

Vi finns med hela vägen

Vårt kundfokus innebär ett nära samarbete och anpassning efter dina specifika krav och behov. Vi lämnar ingenting åt slumpen utan finns med hela vägen, från förberedelserna till slutbesiktningen – allt för att du som kund ska känna dig inkluderad och kunna lita på att våra produkter och tjänster håller samma höga nivå som vi utlovar. Om du har några som helst funderingar, frågor eller åsikter som rör våra fönster- och dörrinstallationer, är du alltid välkommen att vända dig till oss på Snickaren i Kristianstad. Vi tror på en öppen kommunikation och nära kontakt med våra kunder!

Fönster och dörrar tillverkade i Sverige

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda fönster är en säker investering i hög kvalitet och lång hållbarhet. Fönster som...

Se mer

Vackra träfönster

Vackra träfönster

Träfönster gör sig bäst till de flesta hus, oavsett om du har puts- eller träfasad. Självklart...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Med vikpartier och skjutdörrar förstorar du din boyta och öppnar upp ditt hem. Tänk dig att kunna...

Se mer

Våra ytterdörrar

Våra ytterdörrar

Med våra kunniga hantverkare lämnas ingenting åt slumpen och vi är inte nöjda förrän du som kund...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Välkommen att kontakta oss eller fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi gemensamt går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Ulf Sylvan

Ulf Sylvan

Telefon: 070-75 005 70

E-post: ulf@snickaren.org

Martin Ahlman

Martin Ahlman

Telefon:

E-post: martin@snickaren.org