Vackra träfönster

Vi erbjuder träfönster som tillverkats av det allra bäst lämpade virket för vårt klimat, så att du ska kunna glädjas åt täta fönster som håller länge. Vi tar ansvar för hela processen fram till att dina nya fönster är på plats och våra kunniga fönsterbytare jobbar efter dina specifika önskemål och krav. Välkommen till Snickaren i Kristianstad! Vi erbjuder helhetslösningar i Kristianstad och Åhus med omnejd.

Träfönster gör sig bäst till de flesta hus, oavsett om du har puts- eller träfasad. Självklart pratar vi om svenskt furu, med täta årsringar och högklassig impregnering och målning. Resultatet är nöjda kunder med vackra fönster som klarar tuffa väderomslag.

 

Spara energi

När isande vindar och regnrusk drar in landet och gör sitt bästa för att tränga in i varenda glipa, känns det tryggt med fönster från vår leverantör ERA Fönster. Fönster som tillverkats efter beprövade metoder och lång erfarenhet av att hålla kyla ute, med minimal värmeförlust och bästa möjliga isolering. Förutom att välja det allra bästa virket tas träet om hand genom en unik tryckimpregnering, innan det torkas och målas. Idag ställs betydligt högre krav på energisparande och täta fönster – ett viktigt steg mot ett miljövänligt hus med minimal energiförbrukning.

 

Välj ditt träfönster

Träfönster behöver förstås inte se likadana ut. Vi erbjuder klassiska utåtgående fönster likaväl som moderna vridfönster med dolda beslag. Du kan även välja fönster med fast karm, ett bra val när du endast behöver ljusinsläpp eller möjlighet att se ut, eftersom de både är tätare och säkrare än öppningsbara fönster. Priset på fönster med fast karm är dessutom lägre vilket gör att du kan skapa generösa ljusinsläpp i din bostad. Snickaren i Kristianstad rekommenderar treglasfönster och du kan välja mellan en, två eller flera fönsterrutor.

 

Omsorgsfulla detaljer

Alla våra öppningsbara fönster har bromsbeslag som gör att fönstren inte står och slår när det blåser. Du kan även välja mellan olika tillbehör som låsbara handtag, plisséer och ventiler. Du har mycket att välja på, både när det gäller kulör på fönsterkarmen och olika ytbehandlingar av glaset. Välj den stil som passar dig och ditt hus.

 

Ett gott samarbete

Vi vill att du som kund ska vara riktigt nöjd med resultatet. Därför är vi noga med att involvera dig redan från början av processen. Genom att göra en besiktning av dina befintliga fönster kan vi tillsammans ta fram en planering som fungerar. Om det handlar om en nybyggnation bidrar vi gärna med vår kunskap redan i projekteringen, så att arbetet blir så smidigt som möjligt. Under arbetsprocessens gång för vi en kontinuerlig dialog och vi följer alltid upp våra arbeten noga med en efterkontroll, för att se att fönsterinstallationerna är täta och håller den höga kvalitet som du kan förvänta dig. Vi har ett öppet förhållningssätt och välkomnar dig att höra av dig om du har några frågor, synpunkter eller andra funderingar som rör vår verksamhet. Du är varmt välkommen till oss på Snickaren i Kristianstad!

Vackra träfönster

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda fönster är en säker investering i hög kvalitet och lång hållbarhet. Fönster som...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Med vikpartier och skjutdörrar förstorar du din boyta och öppnar upp ditt hem. Tänk dig att kunna...

Se mer

Våra ytterdörrar

Våra ytterdörrar

Med våra kunniga hantverkare lämnas ingenting åt slumpen och vi är inte nöjda förrän du som kund...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Välkommen att kontakta oss eller fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi gemensamt går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Ulf Sylvan

Ulf Sylvan

Telefon: 070-75 005 70

E-post: ulf@snickaren.org

Martin Ahlman

Martin Ahlman

Telefon:

E-post: martin@snickaren.org