Vi startade år 2000 och hette då Esphult Bygg. År 2005 ombildades företaget till ett aktiebolag och vi bytte namn till Snickaren i Kristianstad AB. Vi utför alla sorters jobb som har med hus och fastigheter att göra. Allt från nybyggnation och tillbyggnad till reparationer och montering av snickerier, dörrar, fönster och kök etc. Vi jobbar ofta med totalentreprenad och tar hand om helheten.

 

Brett kontaktnät

För de arbeten vi inte utför själva, som exempelvis el, VVS och större plåtarbeten har vi goda kontakter med specialister och ett nära samarbete med återförsäljare och underentreprenörer. Du kan med andra ord tryggt anlita oss för alla typer av byggprojekt. Vårt huvudsakliga arbetsområde är Kristianstad och Åhus, men vi utför även projekt i kringliggande områden.

 

Nöjda kunder

Snickaren i Kristianstad har två kunniga anställda, med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi är noggranna och våra arbeten håller alltid hög kvalitet, vilket har gett oss många nöjda kunder. Vi tar både små och stora jobb, som har med hus och fastigheter att göra.

 

Vi är det lilla familjära företaget med stora ambitioner