Vikpartier & skjutdörrar

Vi på Snickaren i Kristianstad har flera olika varianter och typer av vikpartier och skjutdörrar – alla av högsta kvalitet, för att du ska hitta den lösning som passar bäst hemma hos dig. Vi lever upp till miljökraven genom att leverera effektiva och täta lösningar där minimalt med värme går till spillo. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Med vikpartier och skjutdörrar förstorar du din boyta och öppnar upp ditt hem. Tänk dig att kunna kliva ut på uteplatsen direkt från ditt vardagsrum eller njuta av solstrålarna även när du går runt inomhus. Precis som i vår tillverkning av fönster och dörrar väljer vi noga ut det allra bästa virket för att säkerställa att våra produkter håller länge och väl, även i hårt och växlande väder.

 

Öppna upp

Snickaren i Kristianstad har ett brett sortiment av skjutdörrar och vikpartier som kan öppnas upp olika mycket och även kombineras med varandra. Vissa passar bra i köket och genom sudda ut gränsen mellan köket och uteplatsen är även du som lagar mat delaktig i umgänget. Och om du öppnar upp vardagsrummet är du ute även när du är inomhus, du kan stanna i soffan och ända lyssna till fågelsång och stilla vindsus.

 

Skjutdörrar och vikpartier av högsta kvalitet

Skjutdörrar och vikpartier ska stå emot hårda vindar utan att svikta, och hålla tätt i alla väder. Det är alltså extra viktigt att de håller hög kvalitet. Våra produkter är uteslutande tillverkade i furu med täta årsringar eftersom valet av virke är av största vikt under tillverkningsprocessen. Under vägens gång mot färdiginstallerade skjutdörrar eller vikpartier, behandlas själva träet för att det ska stöta bort fukt och röta. För att förlänga livstiden ytterligare erbjuder vi dessutom aluminiumklädda produkter. Vi på Snickaren i Kristianstad har lång erfarenhet av att förverkliga svenska husdrömmar i trakterna av Åhus och Kristianstad med effektiva lösningar som minimerar energiförbrukningen och värmeförlusterna.

 

Välj mellan olika lösningar

När passar det bäst med en skjutdörr och när är det lämpligast med ett vikparti? Du kan välja mellan olika typer av skjutdörrar med två- tre eller fyra delar, beroende på hur dina förutsättningar hemma ser ut och hur mycket du vill öppna upp ditt hem. Skjutdörrarna är mer stabila eftersom de endast kan öppnas upp delvis. Vikpartierna är ännu mer underhållsfria och gör det möjligt att öppna upp hela väggen om du så önskar. Detta ger dig en betydligt större boyta där din uteplats eller trädgård blir en del av huset.

 

Leverans och installation

Vi på Snickaren i Kristianstad är med från början till slut, från första förutsättningslösa hembesöket tills installationen är klar och du som kund är nöjd. Vi har alltid en dialog med dig med dig som kund och arbetar efter dina önskemål och krav. Genom att boka ett hembesök innan du beställer våra produkter kan vi tillsammans se över möjligheterna hemma hos dig och utforma en plan som motsvarar dina förväntningar. Kanske hittar vi även nya smarta lösningar som våra duktiga fönsterbytare kan leverera för att optimera din boyta med generöst ljusinsläpp och möjlighet att öppna upp ditt hem mot omgivningen. Det är precis det som är tjusningen med våra skjutdörrar och vikpartier.

Vikpartier & skjutdörrar
Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Vikparti 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Vikparti 3-delat, Trä

Vikparti 3-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä

Skjutdörr 2-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä

Skjutdörr 4-delat, Trä

Se mer

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 2-delat, Trä/Alu

Se mer

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Skjutdörr 4-delat, Trä/Alu

Se mer

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda fönster är en säker investering i hög kvalitet och lång hållbarhet. Fönster som...

Se mer

Vackra träfönster

Vackra träfönster

Träfönster gör sig bäst till de flesta hus, oavsett om du har puts- eller träfasad. Självklart...

Se mer

Våra ytterdörrar

Våra ytterdörrar

Med våra kunniga hantverkare lämnas ingenting åt slumpen och vi är inte nöjda förrän du som kund...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Välkommen att kontakta oss eller fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi gemensamt går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Ulf Sylvan

Ulf Sylvan

Telefon: 070-75 005 70

E-post: ulf@snickaren.org

Martin Ahlman

Martin Ahlman

Telefon:

E-post: martin@snickaren.org