Våra ytterdörrar

Ytterdörren är en central del av huset och en viktig detalj för helhetsintrycket. De ska hålla tätt i alla väder och hålla bitande kyla på rätt sida om väggarna. Snickaren i Kristianstad har ett stort utbud av ytterdörrar av hög kvalitet, som tillverkats enligt branschens höga krav på energieffektiva bostäder och hus. Välkommen att se vårt dörrsortiment och hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar.

Med våra kunniga hantverkare lämnas ingenting åt slumpen och vi är inte nöjda förrän du som kund är det. Vi på Snickaren i Kristianstad är självklart med dig hela vägen från första besöket till leverans och installation av dörren.

 

Välj mellan olika stilar

Hos Snickaren i Kristianstad hittar du ytterdörrar i olika utförande och med olika egenskaper, kulörer och glasdetaljer. Allt från klassiska ytterdörrar som smälter in de flesta miljöer, till mer ovanliga dörrar i modern design. Här kan du hitta något för både bostad och fritidshus. Välj din egen favorit bland våra ytterdörrar med en färg, modell och stil som passar bäst hemma hos dig!

 

Målning och lackning

För att ytterdörren inte ska förlora sin vackra glans genom årens hårda behandling med piskande vindar, smuts och eventuella slag eller repor, är det väldigt viktigt med ytbehandlingen. Våra ytterdörrar lackas med ett tvåkomponentslack i dubbla skikt vilket ger en extrem tålig yta och längre livslängd.

 

Tillbehör och detaljer

För att en ytterdörr ska bli komplett behöver du förstås ett dörrhandtag. Tänk dig själv hur många gånger ett dörrhandtag används under en livstid. Vi erbjuder dels robusta klassiska varianter, men också mjukt formade handtag – en snygg kontrast till kantiga och vinkelräta dörrar och hus. På de dörrar som har fönsterrutor kan du välja mellan blästrat, katedral eller cotswold. Dessa vackra glastyper tar bort insynen samtidigt som du får ljusinsläpp i entrén.

 

Vi förverkligar dina husdrömmar

Det viktigaste för oss på Snickaren i Kristianstad är att du blir nöjd med vårt arbete och våra produkter. Därför arbetar vi ständigt för att motsvara våra kunders förväntningar och önskemål. Vårt kundfokus sträcker sig hela vägen från valet av material fram till att ytterdörren sitter där den ska hemma hos dig. Förutom att se snygg ut ska den hålla tätt och stå stadigt, även när det blåser som mest.

 

Lås och säkerhet

I valet av ytterdörr finns en annan viktig aspekt att ta hänsyn till – din säkerhet. Våra dörrar är tillverkade med låskistor av hög kvalitet från ASSA samt justerbara, brytförstärkta gångjärn med bakkantssäkring. Alla ytterdörrar är kvalitetsmärkta enligt branschens säkerhetskrav.

 

Ytterdörrar med låga U-värden

Om ytterdörren inte håller tätt förlorar du värme under vinterhalvåret, vilket innebär att du måste tillföra mer energi för att värma upp huset. Vi på Snickaren i Kristianstad väljer ytterdörrar med låga U-värden, vilket betyder att isoleringsförmågan är hög. I takt med att kraven på minskad energiförbrukning ökar anpassar vi oss ständigt för att ta fram ännu mer klimatsmarta produkter som miljösäkrar ditt hus. Vi tar del av nya innovationer och tar in dessa i vårt dörrsortiment.

Våra ytterdörrar

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda fönster är en säker investering i hög kvalitet och lång hållbarhet. Fönster som...

Se mer

Vackra träfönster

Vackra träfönster

Träfönster gör sig bäst till de flesta hus, oavsett om du har puts- eller träfasad. Självklart...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Med vikpartier och skjutdörrar förstorar du din boyta och öppnar upp ditt hem. Tänk dig att kunna...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Välkommen att kontakta oss eller fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi gemensamt går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Ulf Sylvan

Ulf Sylvan

Telefon: 070-75 005 70

E-post: ulf@snickaren.org

Martin Ahlman

Martin Ahlman

Telefon:

E-post: martin@snickaren.org